Boliger


Frederiksborgvej Roskilde

Nybyggeri. På en fantastisk byggegrund i Roskilde tegner ttv+ en villa der udnytter byggegrunden optimalt og ovenikøbet indarbejder en eksisterende, ikke færdiggjort, kælder. Huset tegnes i samarbejde med OGA.


Torphusene affaldsstation

Affaldsstation til en rækkehusbebyggelse i Humlebæk. Hegn og espalier begrønnes med klatreplanter og vil med tiden få samme fine patina som bebyggelsens øvrige hegn og skure i sibirisk lærkTim Tøndering Vedel har stor erfaring med alle typer boliger - nybyggeri og renovering -  i kraft af talrige projekter som ansat. Kontakt mig for at høre nærmere.

Link: Som ansat hos Mangor & Nagel Arkitekter har Tim Tøndering Vedel bl.a. været projektleder og sagsarkitekt på almene boliger


Guldregnvej 4

Om- og tilbygning til sommerhus. ttv+ udførte forslag, ansøgning om byggetilladelse og projektering og færdigmelding. Bygherre har selv udført byggeriet, pånær fundament og kloak.


Monrads Allé 28

Forslag til om- og tilbygning til Bedre Byggeskik Villa i Valby. ttv+ udførte forslag, ansøgning om byggetilladelse og projektering. Som del af skitseringen lavede jeg visualiseringer af lysforhold ved forskellige placeringer af nye terrassedøre og/eller vinduer.  
Tilbygning, ny terrassedør i køkkenet og ny stor terrasse henvender sig til haven. På 1. sal laves et nyt stort værelse med balkon

Facade mod haven, efterMange andre små projekter. Bl.a. eget køkken, badeværelse, terrasse, skur, loftsetage m.m