Boliger


Villa med udsigt

Om- og tilbygning. Ejendommen er i dag bebygget med et mindre hus i én etage og bygherre ønsker en bolig der i omfang og teknisk standard er tidssvarende. Det eksisterende hus er opført i 1960´erne i en fin, tidstypisk arkitektur og projektet bevarer dette hus og de kvaliteter det rummer.

Underetagen renoveres og der tilføjes en ny overetage, der giver en bedre udnyttelse af grundens kvaliteter og gode lysforhold i de primære opholdsrum. Villaen får udsigt til fjorden og mod havnen og Roskilde Domkirke. 

Samarbejde med Blokk Arkitekt og byggerådgivning


Guldregnvej 4

Om- og tilbygning til sommerhus. ttv+ udførte forslag, ansøgning om byggetilladelse og projektering og færdigmelding. Bygherre har selv udført byggeriet, pånær fundament og kloak.


Torphusene affaldsstation

Affaldsstation til en rækkehusbebyggelse i Humlebæk. Hegn og espalier begrønnes med klatreplanter og vil med tiden få samme fine patina som bebyggelsens øvrige hegn og skure i sibirisk lærkTim Tøndering Vedel har stor erfaring med alle typer boliger - nybyggeri og renovering -  i kraft af talrige projekter som ansat. Kontakt mig for at høre nærmere.

Som ansat hos Mangor & Nagel Arkitekter (nu AART) har Tim Tøndering Vedel bl.a. været projektleder og sagsarkitekt på almene boliger


Projekter og vejledning til private

Nybyggeri, om- og tilbygning, indretning, farvesætning, systematisering af ideer og behov, materiale til indhentning af sammenlignelige priser, assistance med lovliggørelse og meget andet

Eksempler på mindre sager, hvor private boligejere har haft glæde af ttv+ rådgivning
  • Spurvevej 19 - ideer og behov ift. tilbygning 
  • Marievej 1 - lovliggørelse 
  • Nyvej 15 - lovliggørelse
  • Blykobbevej 6 - materiale til prisindhentning af forskellige renoveringsarbejder
  • Valby Langgade 163 - vejledning om indkørsel
  • Stationsvej 11 - indretning af 1. sal
  • Østre Lagunevej 1a - vejledning om anneks
  • Johannes Ewald Vej 6 - vejledning ift. ombygning eller nedrivning og nybyggeri
  • Frederiksborgvej 179 - om- og tilbygning, skitsering, overslagsøkonomi.


Brandenbjerggaard, Hørsholm

Ombygning og renovering af en landejendom. 

Brandenbjerggaard blev i 1970' erne ombygget i en  tidløs stil, med grove detaljer i hvidkalkede mursten, sortmalet tømmer, stål og hvælvede lofter.

Vi flytter køkken og indvendig trappe, så man får et køkkenalrum der både henvender sig til den beskyttede gårdhave med aftensol og til den frie udsigt over marker mod øst. Der laves nyt luksuriøst bad på 1. sal og ny gulvvarme m.m. Vi lavede flere forslag til renovering af facaderne, hvor de oprindelige detaljer bevares samtidig med at huset renoveres totalt med ny tagbelægning.

Samarbejde med Blokk Arkitekt og byggerådgivning


Frederiksborgvej Roskilde

Nybyggeri. På en fantastisk byggegrund i Roskilde tegner ttv+ en villa der udnytter byggegrunden optimalt og ovenikøbet indarbejder en eksisterende, ikke færdiggjort, kælder. Huset tegnes i samarbejde med OGA.


Monrads Allé 28

Forslag til om- og tilbygning til Bedre Byggeskik Villa i Valby. ttv+ udførte forslag, ansøgning om byggetilladelse og projektering. Som del af skitseringen lavede jeg visualiseringer af lysforhold ved forskellige placeringer af nye terrassedøre og/eller vinduer.  
Tilbygning, ny terrassedør i køkkenet og ny stor terrasse henvender sig til haven. På 1. sal laves et nyt stort værelse med balkon

Facade mod haven, efter

-

-