Erhverv


AKF

I samarbejde med OGA, er ttv+ arkitektrådgiver for ejendoms-, udviklings- og investeringsselskabet AKF Holding, der udvikler og driver erhvervs- og boligejendomme i Danmark. 

Vi udformer en samlet arkitektonisk strategi for selskabets  erhvervsejendomme, og skitserer og projekterer tiltag der løfter og forbedrer de enkelte ejendomme.

Bygmestervej 5. Portåbning med udstilling fra billedskolen, der er en af lejerne i ejendommen
Stamholmen 175. Ny facade.


Plantorama Amager

ttv+ er arkitektrådgiver på opførelse af et nyt plantecenter for Plantorama på Amager. Tim Tøndering Vedel har, i en tidligere ansættelse, også lavet lokalplanen for plantecenteret.  Sagen løses for totalentreprenør NRE Copenhagen A/S. Foråret 2023 er byggefasen i fuld gang. Den renoverede gårdbebyggelse er næsten klar og snart følger de nye drivhuse med butik og parkeringsplads med beplantning og regnvandshåndtering.

Gårdbebyggelsen
De nye drivhuse har konstruktioner i limtræ.
Belægning og beplantning på p-pladsen


NVIDIA

ttv+ er totalrådgiver for NVIDIA på en mindre ombygning og udvidelse af laboratoriefaciliteter på kontoret i Roskilde. JL-Engineering er underrådgiver vedrørende installationer.

Under byggefasen er de omliggende kontorarealer stadig i funktion og hele byggeområdet omgivet af støvvæg. 

Byggefase. De omliggende kontorer er stadig i funktion


Tim Tøndering Vedel har stor erfaring med erhverv i kraft af talrige projekter som ansat.
Kontakt mig for at høre nærmere.

Link: Som ansat hos Mangor & Nagel Arkitekter har Tim Tøndering Vedel bl.a. været projektleder og sagsarkitekt på Regionsgården, Region Hovedstaden


Skodsborgvej 48

Forslag til domicil til en multi-brand virksomhed. Tim Tøndering Vedel var sagsarkitekt i forslags- og myndighedsfase. Sagen blev stoppet lige før ansøgning om byggetilladelse. 
Domicilet er bygget op omkring en intern gade i 3 etager, hvor stueetage og kælder indeholder "butikker" - shovrooms - for de enkelte brands. Backoffice indrettes i et åbent, terrasseret kontorlandskab, der får lys fra interne atrier. I kælderen indrettes bl.a. welness for de ansatte og i landskabet findes en motionssti.

Situationsplan
Atrium
Indgangsparti med nedgang til kælder